Ontvang dubbele VIP-punten (10% korting) in de Nederlandse en Belgische LEGO Online Shop

LEGO aanbiedingen

De feestdagen zijn weer in aantocht en dat betekent dat LEGO verschillende interessante promoties op de agenda heeft staan. Vanaf vandaag krijgen kopers in de LEGO Online Shop bij iedere aankoop dubbele VIP-punten, wat overeenkomt met 10% korting (van de orderwaarde) op je volgende aankoop. Deze promotie is geldig in de Nederlandse en Belgische LEGO Online Shop. Nog geen VIP-account? Geen probleem, want een gratis VIP-account kan tijdens het bestelproces direct worden aangemaakt.

Dubbele VIP-punten

De verdiende punten kun je gebruiken als korting op je volgende aankoop of voor andere items, zoals posters, tickets en exclusieve sets. Voor iedere euro die je uitgeeft in de LEGO Shop ontvang je 7,5 punten. Door het aantal punten te delen met 150 krijg je het equivalent in euro’s. Je krijgt in dit geval een korting van 10% op je volgende aankoop. De actie loopt van 14 tot en met 27 oktober 2019.

Om optimaal te profiteren is het verstandig om sets aan te schaffen die alleen verkrijgbaar zijn bij LEGO en niet bij andere retailers, omdat in de LEGO Shop nagenoeg altijd de adviesprijs wordt gehanteerd. Wij hebben enkele suggesties voor je op een rij gezet:

De volgende sets zullen binnenkort verdwijnen en niet weer terugkeren:

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten