Twee jaar TopGear met LEGO Technic 42125 Ferrari 488 GTE voor 179 euro

LEGO LEGO aanbiedingen LEGO Technic

Voor de autoliefhebbers is er weer een leuke deal bij TopGear. Je ontvangt bij aan tweejarig TopGear-abonnement van €179,95 de LEGO Technic 42125 Ferrari 488 GTE AF Corse 51. Deze set is elders verkrijgbaar voor €139 en heeft een adviesprijs van €199,99. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt.

LEGO Technic 42125 Ferrari 488 GTE AF Corse 51 bestaat uit 1667 stenen en is sinds 1 januari 2021 te koop. Het is het eerste Technic-model van een Ferrari, terwijl beide bedrijven in de afgelopen 15 jaar al verschillende andere sets uitgebracht. LEGO heeft de auto voorzien van allerlei authentieke details, zoals voor- en achtervering, aerodynamische rondingen, een V8-motor met bewegende zuigers en een stuur met het iconische Ferrari-logo om het model echt tot leven te brengen. Het originele startnummer, de sponsorstickers en de authentieke driekleurige lak geven dit model de perfecte afwerking.

In december kun je in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop meerdere cadeaus bij aankoop bemachtigen. Er zijn in totaal vijf GWP's beschikbaar en deze zijn met elkaar te combineren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten