Laatste dag: dubbele VIP-punten in LEGO Shop plus LEGO 40371 Paasei bij aankoop

LEGO LEGO aanbiedingen

Vanaf vandaag krijgen kopers in de LEGO Online Shop bij iedere aankoop dubbele VIP-punten, wat overeenkomt met 10% korting (van de orderwaarde) op je volgende aankoop. Deze promotie is geldig in de Nederlandse en Belgische LEGO Online Shop en duurt tot en met 29 maart. Nog geen VIP-account? Geen probleem, want een gratis VIP-account kan tijdens het bestelproces direct worden aangemaakt.

Update → Vanaf 23 maart met LEGO 40371 Paasei bij alle aankopen vanaf 55 euro.

Daarnaast ontvang je de LEGO Treinen-set ter ere van 40-jarig bestaan (40370) cadeau bij aankopen vanaf €99,99 in de LEGO Shop. Beide promoties zijn met elkaar te combineren, hoewel de Treinen-set al sinds 1 maart beschikbaar is. De promotie met de gratis set is nog tot en met 22 maart beschikbaar.

Dubbele VIP-punten

De verdiende punten kun je gebruiken als korting op je volgende aankoop of voor andere items, zoals posters, tickets en exclusieve sets. Voor iedere euro die je uitgeeft in de LEGO Shop ontvang je 7,5 punten. Door het aantal punten te delen met 150 krijg je het equivalent in euro’s. Je krijgt in dit geval een korting van 10% op je volgende aankoop. De actie loopt van 14 tot en met 27 oktober 2019.

Om optimaal te profiteren is het verstandig om sets aan te schaffen die alleen verkrijgbaar zijn bij LEGO of elders niet veel goedkoper zijn, omdat in de LEGO Shop nagenoeg altijd de adviesprijs wordt gehanteerd. Wij hebben enkele suggesties voor je op een rij gezet:

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten