Veel LEGO-sets in de aanbieding bij Amazon Duitsland (verlopen)

LEGO aanbiedingen

Er is momenteel weer een leuke promotie gaande bij Amazon, waarbij je kassakorting krijgt op een groot aantal LEGO-sets. Onder het aanbod bevinden zich verschillende sets die in de afgelopen periode zijn uitgebracht. Alle sets worden vanaf €29 gratis thuisbezorgd in Nederland en België. Daarnaast je ook nog profiteren van €5 extra korting via het babywenslijstje.

ACTIE IS VERLOPEN | €5 KORTING NOG WEL ACTIEF

Om de korting te ontvangen, gaat je naar de bijbehorende promotiepagina op Amazon en maak daar een wenslijstje aan. In het bestelproces kun je €5 besparen door de kortingscode BABY5 in te voeren. Het is voor zover wij kunnen zien niet nodig om de producten ook daadwerkelijk op het wensenlijstje te plaatsen. Je kan na het creëren van een lijstje direct een van de onderstaande sets aanschaffen. De code voer je in bij het selecteren van een betaalmethode.

De onderstaande prijzen zijn zonder deze korting en het betreft een kassakorting, die pas op de laatste stap van het betaalproces is te zien. 

Dit zijn de beste deals:

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten