LEGO 10274 Ghostbusters ECTO-1 kopen? Nu beschikbaar met gratis poster

LEGO 18+ LEGO aanbiedingen LEGO Creator Expert

LEGO 10274 Ghostbusters ECTO-1 wordt op zondag 15 november gelanceerd en vroege beslissers kunnen nog uitkijken naar een cadeau. Bij aanschaf van de set ontvang je als VIP-lid namelijk een gratis poster van de ECTO-1 in LEGO-vorm (zolang de voorraad strekt). De verkoop van de set gaat vermoedelijk om middernacht van start en vindt exclusief plaats in de Nederlandse LEGO Shop. Lezers uit België kunnen de set en poster via deze link bemachtigen.

LEGO 10274 Ghostbusters ECTO-1

De poster meet 25 x 33 cm en is gedrukt op hoogwaardig papier. LEGO heeft de ECTO-1 een hoogglans afwerking gegeven, terwijl de rest van de poster mat is. Het ontwerp is gebaseerd op de officiële filmposter van de aankomende Ghostbusters Afterlife-film, die in de loop van 2021 in de bioscopen zal verschijnen. Het echte voertuig is echter vervangen door de LEGO 10274 ECTO-1.

LEGO heeft de actie inmiddels bevestigd in de LEGO Online Shop op de productpagina van de ECTO-1. Het is tot nu toe onduidelijk of de campagne alleen online bestaat of dat de poster ook in de fysieke LEGO Shops is te verkrijgen. De poster is een leuke toevoeging, hoewel we ons afvragen of het voor consumenten de beslissende factor wordt. Volgende week is namelijk ook het LEGO VIP-weekend met een dubbele VIP-punten en twee gratis cadeaus. De grote vraag is of de LEGO 10274 Ghostbusters ECTO-1 dan nog beschikbaar is, want gezien de periode van het jaar en het coronavirus is de kans groot dat deze nieuwe set tijdelijk uitverkocht raakt.

Lees ook → VIP-weekend met dubbele VIP-punten, Charles Dickens Tribute GWP (40410) en Teal Brick GWP (5006291)

De maand november is aangebroken en ook in 2023 belooft het weer een mooie maand te worden met verschillende promoties, waaronder nieuwe cadeaus bij aankoop, een Insiders 2X-weekend, Black Friday en Cyber Monday. Bekijk het volledige overzicht hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten