‘LEGO 10281 Bonsai Tree verschijnt op 1 januari 2021’

LEGO 18+ LEGO Creator Expert

Op sociale media is de eerste afbeelding van LEGO 10281 Bonsai Tree gedeeld, helaas niet in de beste kwaliteit. Aan de stijl van de verpakking te zien betreft het een set in de serie voor volwassenen. Volgens de gelekte informatie staat de Bonsai Boom gepland voor release op 1 januari 2021 en telt het volledige bouwwerk 878 stenen. De set gaat in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop vermoedelijk €49,99 kosten.

Het zal ons niks verbazen wanneer LEGO-ontwerper Chris McVeigh achter het ontwerp zit. Hij is inmiddels werkzaam voor LEGO, maar maakte daarvoor verschillende prachtige MOC’s, waaronder een model van een Bonsai Boom. McVeigh werkt sinds 1 maart 2019 voor LEGO en is de geestelijk vader van de Brick Sketches, die eerder dit jaar werden uitgebracht.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten