LEGO 71374 Nintendo Entertainment System (NES) verschijnt op 1 augustus in LEGO Shop

LEGO LEGO 18+

LEGO- en Nintendo-fans kunnen op 1 augustus uitkijken naar een prachtige nieuwe set: LEGO 71374 Nintendo Entertainment System. De informatie verscheen op de Chinese website VJGamer, waarop ook de eerste foto’s van deze geweldige set werden gepubliceerd. We verwachten dat de NES in LEGO-vorm een groot succes gaat worden onder retro-fans.

Lees ook → Dubbele VIP-punten (VIP 2X) nu beschikbaar in LEGO Online Shop

LEGO 71374 Nintendo Entertainment System

Zoals de naam al doet vermoeden is het ontwerp van LEGO 71374 Nintendo Entertainment System gebaseerd op de eerste NES, die in 1987 in Nederland werd uitgebracht. Het pakket bestaat uit de console, een controller en een bijbehorende beeldbuis van LEGO-stenen. Super Mario wordt op het scherm van die televisie gespeeld en met een zwengel aan de zijkant van de tv beweegt en springt Mario op en neer, terwijl het landschap zelfs op de achtergrond beweegt. Daarnaast is het mogelijk om de set te combineren met het Mario-figuur uit LEGO Super Mario 71360 Avonturen met Mario startset om extra functies, inclusief de iconische muziek, te ontgrendelen. Hoe dit in detail werkt is nog niet bekend, maar het figuur moet op de televisie worden geplaatst.

LEGO 71374 Nintendo Entertainment System bestaat uit 2646 stenen verschijnt op 1 augustus in de Nederlandse LEGO Shop voor vermoedelijk €229,99. Lezers uit België kunnen de set via deze link bestellen. Het is nog onbekend of LEGO een voorverkoop voor VIP-leden gaat organiseren. LEGO richt zich met deze set opnieuw op volwassenen met een aanbevolen leeftijd van 18+.

  • Setnummer: 71374
  • Naam: Nintendo Entertainment System
  • Aantal stenen: 2646
  • Prijs: €229,99
  • Releasedatum: 1 augustus 2020
  • Afmetingen tv: 23,9 x 22,6 cm
  • Afmetingen Controller: 12,6 x 5,1 cm
  • Afmetingen NES: 20,8 x 7,5 cm
Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten