LEGO 71374 Nintendo Entertainment System nu exclusief te bestellen in LEGO Shop

LEGO LEGO 18+

Het wachten is voorbij, want vanaf vandaag is het LEGO 71374 Nintendo Entertainment System beschikbaar. De iconische NES in LEGO-vorm is exclusief verkrijgbaar in de LEGO Shop voor €229,99. Lezers uit België kunnen de set via deze link bestellen. LEGO en Nintendo hebben bekendgemaakt dat de set pas in de loop van 2021 bij andere retailers verschijnt. Wees er daarom snel bij, want we vermoeden dat de piano snel uitverkocht zal raken.

LEGO 71374 Nintendo Entertainment System

LEGO 71374 Nintendo Entertainment System bestaat uit 2646 stenen, maar daarmee bouw je niet alleen de NES. Het totale pakket bestaat uit de console, een controller met aansluitkabel, een stekker, een retro-tv van het ‘merk’ lo-tech en een Game Pak-cartridge van Super Mario, die je ook daadwerkelijk in de sleuf met vergrendelfunctie kan plaatsen. LEGO en Nintendo richten zich met deze set op volwassen, zoals is te zien aan de aanbevolen leeftijd van 18+.

De LEGO 71374 Nintendo Entertainment System-bouwset kan gecombineerd worden met de LEGO Super Mario 71360 Avonturen Met Mario Starter Set om de interactieve functies van de tv te activeren. Je plaatst het Mario-figuur in de opening aan de bovenkant van de tv en daarna reageert hij met de bekende geluiden op vijanden, obstakels en power-ups die op het scherm verschijnen wanneer je aan de zwengel van de televisie draait.

“Super Mario is al meer dan dertig jaar een geliefd figuur in de gamewereld”, zegt LEGO Creative Lead Maarten Simons. “Veel volwassenen herinneren zich nog steeds met plezier dat ze Mario voor het eerst over het kleine scherm zagen springen, ook al waren de graphics een stuk eenvoudiger dan nu. Met het LEGO Nintendo Entertainment System laten we ze echt genieten van die nostalgie, door een van de meest geliefde consoles aller tijden na te bootsen, zodat ze de Super Mario vanaf hun kindertijd opnieuw kunnen zien en om de ervaring van gamen in de jaren 80 te delen met hun eigen kinderen. ”

De maand november is aangebroken en ook in 2023 belooft het weer een mooie maand te worden met verschillende promoties, waaronder nieuwe cadeaus bij aankoop, een Insiders 2X-weekend, Black Friday en Cyber Monday. Bekijk het volledige overzicht hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten