LEGO gaat op Black Friday nieuwe Modular Building-set onthullen: afbeelding gelekt van LEGO 10278 Police Station

LEGO LEGO 18+ LEGO Creator Expert

Het lijkt erop dat LEGO tijdens Black Friday nog met een leuke verrassing komt, want volgens verschillende bronnen zal er een nieuwe Modular Building-set worden aangekondigd. Op het YouTube-kanaal van Deense bedrijf staat inmiddels ook al een livestream ingepland voor 27 november om 16:00 Nederlandse tijd, waarin we volgens de omschrijving een ‘sneak peak’ krijgen op een 2021 set.

Lees ook → Bekijk hier de beste Black Friday 2020 aanbiedingen

LEGO Modular Building 10278

De nieuwe Modular Building-set zou onder het setnummer 10278 op de markt worden gebracht. Het model krijgt naar verluidt een prijskaartje van €199,99 en kijkend naar andere sets in deze categorie zal dat betekenen dat er ongeveer 3000 steentjes worden gebruikt. De creatie valt onder het nieuwe 18+ label en komt daardoor ook in de doos die qua stijl vergelijkbaar is met andere recente sets voor volwassenen.

Update 27/11 → Het politiebureau is inmiddels officieel aangekondigd.

Er zijn goede aanwijzingen dat het gerucht werkelijkheid gaat worden, want in de tags van de YouTube-stream werd al melding gemaakt van een ‘LEGO Modular Build’. Daarnaast dook de naam ‘LEGO Police Station’ op, maar dit werd snel weer verwijderd door LEGO. Het zou kunnen gaan om een foutje, echter ligt het meer voor de hand dat de volgende Modular Building-set een politiebureau gaat worden. We zullen nog een paar dagen moeten wachten op de bevestiging.

Huidige aanbiedingen (07/02)

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten