LEGO gaat op Black Friday nieuwe Modular Building-set onthullen: afbeelding gelekt van LEGO 10278 Police Station

LEGO LEGO 18+ LEGO Creator Expert

Het lijkt erop dat LEGO tijdens Black Friday nog met een leuke verrassing komt, want volgens verschillende bronnen zal er een nieuwe Modular Building-set worden aangekondigd. Op het YouTube-kanaal van Deense bedrijf staat inmiddels ook al een livestream ingepland voor 27 november om 16:00 Nederlandse tijd, waarin we volgens de omschrijving een ‘sneak peak’ krijgen op een 2021 set.

Lees ook → Bekijk hier de beste Black Friday 2020 aanbiedingen

LEGO Modular Building 10278

De nieuwe Modular Building-set zou onder het setnummer 10278 op de markt worden gebracht. Het model krijgt naar verluidt een prijskaartje van €199,99 en kijkend naar andere sets in deze categorie zal dat betekenen dat er ongeveer 3000 steentjes worden gebruikt. De creatie valt onder het nieuwe 18+ label en komt daardoor ook in de doos die qua stijl vergelijkbaar is met andere recente sets voor volwassenen.

Update 27/11 → Het politiebureau is inmiddels officieel aangekondigd.

Er zijn goede aanwijzingen dat het gerucht werkelijkheid gaat worden, want in de tags van de YouTube-stream werd al melding gemaakt van een ‘LEGO Modular Build’. Daarnaast dook de naam ‘LEGO Police Station’ op, maar dit werd snel weer verwijderd door LEGO. Het zou kunnen gaan om een foutje, echter ligt het meer voor de hand dat de volgende Modular Building-set een politiebureau gaat worden. We zullen nog een paar dagen moeten wachten op de bevestiging.

Huidige aanbiedingen (07/02)

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten