Eerste afbeeldingen van LEGO Architecture 21056 Taj Mahal gepubliceerd

LEGO Architecture

LEGO Architecture-fans kunnen spoedig aan de slag met een nieuwe set, want The Brothers Brick heeft de eerste afbeeldingen gepubliceerd van LEGO Architecture 21056 Taj Mahal. Het is overigens niet voor het eerst dat er een LEGO-versie van de Taj Mahal verschijnt, want het imposante mausoleum kreeg eerder al een 5923 stenen tellende Creator Expert-set. De Architecture-versie van de Taj Mahal verschijnt op 1 juni in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor €129,99.

Lees ook → LEGO 10289 Bird of Paradise vanaf 1 juni te koop

 

Het model bestaat uit 2022 stenen en is 20 cm hoog en 23 cm breed. LEGO Architecture 21056 Taj Mahal is voorzien van een afneembaar dak, zodat bouwers ook binnenin een kijkje kunnen nemen.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten