LEGO Architecture 21037 LEGO House vanwege coronavirus ook beschikbaar in LEGO Online Shop

LEGO Architecture

LEGO Architecture 21037 LEGO House gaat op sites als BrickLink altijd voor de hoofdprijs weg, omdat de set exclusief in Legoland Billund was te verkrijgen, maar dat probleem is vandaag opgelost. De recreatie van het LEGO House is per direct beschikbaar in de Nederlandse LEGO Online Shop voor €54,99. Wees er snel bij, want dit is een populair verzamelobject voor LEGO-fans. Lezers uit België kunnen de set hier bestellen.

We vermoeden dat het gaat om een tijdelijke maatregel, omdat Legoland zijn deuren nog niet kan openen vanwege het coronavirus.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

1 Reactie

  1. Leuk hoor

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten