LEGO Architecture 21054 The White House is nu al te koop met korting

LEGO aanbiedingen LEGO Architecture

LEGO Architecture 21054 The White House wordt op 1 juni uitgebracht in de LEGO Shop voor €109,99, maar de set is inmiddels ook te bestellen bij Amazon Nederland voor €101,67. Gratis bezorging in Nederland en België. Deze Amazon-partnerlink brengt je direct naar de bestelpagina.

Het Witte Huis

De ambtswoning van Donald Trump bestaat uit 1483 stenen en kan worden opgedeeld in 3 gedeelten zodat je alle architectonische details van dichtbij kunt bewonderen. De Architecture-set bevat vele details zoals de ambtswoning, de westvleugel, de oostvleugel en de zuilenrijen van het Witte Huis, plus de rozentuin en de Jacqueline Kennedy Garden. Het is ook inclusief een LEGO-steen met daarop ‘The White House’, die de blikvanger helemaal afmaakt.

LEGO Architecture 21054 Het Witte Huis is 11 cm hoog, 47 cm breed en 20 cm diep en heeft een aanbevolen leeftijd van 18+. Overigens is dit niet de eerste set van het Witte Huis, want in oktober 2012 verscheen er ook al een Architecture-set van dit prachtige bouwwerk. Die set was met 561 stenen en een adviesprijs van €54,99, echter aanzienlijker kleiner en goedkoper.


Als Amazon-Partner verdient BrickTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten