Dit is LEGO Architecture 21054 The White House Washington DC, USA

LEGO Architecture

LEGO Architecture 21054 The White House werd al aan het begin van het jaar aangekondigd, maar de release is nu niet ver meer weg. De Nederlandse webshop MisterBricks heeft de set namelijk in zijn assortiment opgenomen en direct een aantal afbeeldingen van hoge kwaliteit gepubliceerd. LEGO Architecture 21054 The White House wordt eind mei op de markt gebracht voor de adviesprijs van €109,99.

Het Witte Huis

De ambtswoning van Donald Trump bestaat uit 1483 stenen en kan worden opgedeeld in 3 gedeelten zodat je alle architectonische details van dichtbij kunt bewonderen. De Architecture-set bevat vele details zoals de ambtswoning, de westvleugel, de oostvleugel en de zuilenrijen van het Witte Huis, plus de rozentuin en de Jacqueline Kennedy Garden. Het is ook inclusief een LEGO-steen met daarop ‘The White House’, die de blikvanger helemaal afmaakt.

LEGO Architecture 21054 Het Witte Huis is 11 cm hoog, 47 cm breed en 20 cm diep en heeft een aanbevolen leeftijd van 18+. Overigens is dit niet de eerste set van het Witte Huis, want in oktober 2012 verscheen er ook al een Architecture-set van dit prachtige bouwwerk. Die set was met 561 stenen en een adviesprijs van €54,99, echter aanzienlijker kleiner en goedkoper.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten