LEGO Art 31209 The Amazing Spider-Man vanaf 1 augustus 2023 te koop

LEGO LEGO Art

LEGO Art 31209 The Amazing Spider-Man werd eerder deze week al gespot in een winkel en vandaag is het ook tijd voor de officiële onthulling. De 2099-delige set wordt op 1 augustus uitgebracht in de Nederland en Belgische LEGO Shop voor €199,99.

  • Setnummer: 31209
  • Naam: The Amazing Spider-Man
  • Thema: Art
  • Aantal stenen: 2099
  • Afmetingen: 54 cm hoog en 41 cm breed
  • Prijs: €199,99 in LEGO Shop NLBE
  • Releasedatum: 1 augustus 2023
  • Aanbevolen leeftijd: 18+

LEGO Art 31209 The Amazing Spider-Man

In tegenstelling tot andere LEGO Art-sets van de afgelopen tijd, volgt LEGO Art 31209 The Amazing Spider-Man niet de klassieke mozaïekstijl. In plaats daarvan komt het lichaam van Spider-Man in een 3D-achtige vorm naar voren tegen de groene achtergrond, met name zijn hoofd en handen, die het witte frame van de set omringen. Het hoofd van Spider-Man kan daarnaast worden gedraaid.

De achtergrond heeft een visuele stijl die doet denken aan de gestippelde Ben-Day-dot printtechniek van stripboeken. Daarnaast zijn er 15 spinnen afgebeeld als eerbetoon aan Amazing Fantasy nummer 15, het stripboek waarin Spider-Man voor het eerst verscheen in augustus 1962. In de benedenhoek is een afbeelding te zien met de bekende zin: “Met grote kracht komt ook grote verantwoordelijkheid.”

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten