Nieuwe ontwerpen voor LEGO Art 31203 Wereldkaart: Denemarken en Europa

LEGO LEGO Art

Mocht je al in het bezit zijn van LEGO Art 31203 Wereldkaart of plannen hebben om de set aan te schaffen, dan zijn er nu ook twee alternatieve ontwerpen beschikbaar. Het is hiermee mogelijk om de kaart van Denemarken of Europa te bouwen. De instructies zijn via de Nederlandse en Belgische LEGO Shop gratis te downloaden (scroll naar Inspiratiegalerij).

Dat is overigens niet voor het eerst, want eerder dit jaar werden er ook alternatieve ontwerpen voor LEGO Art 31201 Hogwarts Crests en LEGO Art 31202 Mickey & Minnie Mouse vrijgegeven. Deze bouwinstructies zijn eveneens gratis te downloaden.

Waar zijn de sets te koop?

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten