LEGO Black Friday 2020

LEGO
10

Gebruikersscore

Op 27 november is het weer Black Friday en net als voorgaande jaren doet ook de LEGO Shop mee met het populaire koopjesevenement voor sinter- en kerstcadeaus. Onze bezoekers uit België kunnen de LEGO Shop Black Friday-pagina via deze link bekijken. Het evenement loopt tot en met maandag 30 november. Overigens is dat niet het enige, want Black Friday is ook de releasedatum van LEGO 10276 Roman Colosseum.

Dat betekent overigens niet dat je niet eerder kan profiteren van hoge kortingen, want Amazon Nederland en Duitsland hebben deze week al verschillende sets mooi geprijsd. Daarnaast verwachten we dat Bol.com op 25 november populaire LEGO-sets voor scherpe prijzen gaat aanbieden. Om het voor jullie zo duidelijk mogelijk te maken verzamelen we op deze pagina alle aanbiedingen en promoties.

Huidige aanbiedingen (07/02)

LEGO Black Friday 2020

Vanaf vrijdag 27 november 00:00 worden er verschillende sets in de LEGO Shop met 20% korting aangeboden. Helaas is dat minder dan de 30% van vorig jaar, maar dat heeft ongetwijfeld te maken met de populariteit van LEGO vanwege het coronavirus. Momenteel heeft het Deense bedrijf geen enkele moeite om zijn sets aan de man te brengen, waardoor er minder noodzaak is om hogere kortingen aan te bieden. Het is nog onbekend welke sets worden afgeprijsd, maar het zal gaan om drie of vier sets per dag. Black Friday loopt tot en met maandag 30 november.

Cadeaus in LEGO Shop:

Tip → De LEGO Online Shop is niet altijd de goedkoopste aanbieder, maar er zijn verschillende sets die exclusief door LEGO worden verkocht en deze zijn daardoor nergens goedkoper te verkrijgen. Wil je optimaal profiteren dan is het verstandig om een van de onderstaande exclusieve D2C-sets te bestellen:

Wintersets

Sets die gaan verdwijnen

Verder staan er verschillende sets op het punt om met pensioen te gaan, waardoor dit een mooie kans is om ze voor de reguliere prijs plus extra korting op je volgende aankoop te bemachtigen:

LEGO 10276 Colosseum

Black Friday staat niet alleen in het teken van aanbiedingen en cadeaus, want op 27 november wordt het LEGO 10276 Colosseum exclusief in de Nederlandse LEGO Shop uitgebracht voor €499,99. Lezers uit België kunnen de set via deze link bestellen.

Het Colosseum in LEGO-vorm bestaat uit maar liefst 9036 stenen en daarmee is het qua aantal steentjes de meest uitgebreide set die LEGO ooit heeft uitgebracht. Op het hoogste punt meet het indrukwekkende bouwwerk 27 cm en het Colosseum is 59 cm breed.

Cadeaus bij aankopen (GWP)

Je kan niet alleen profiteren van kortingen in de LEGO Shop, want je kan twee cadeaus bemachtigen. Let op, want deze GWP’s zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt en de miniversie van de Batmobile was vorig jaar binnen enkele uren uitverkocht. Wees er daarom zo snel mogelijk bij.

LEGO 40410 Charles Dickens Tribute

LEGO 40410 Charles Dickens Tribute, met een scène uit het bekende boek A Christmas Carol, is komend weekend als cadeau beschikbaar in de LEGO Shop. De set bestaat uit een interieur met kerstthema en drie minifiguren.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de set een eerbetoon aan de beroemde Britse schrijver die 150 jaar geleden overleed (9 juni 1870) en toont het een scène uit zijn beroemde kerstverhaal ‘A Christmas Carol’. De set komt met drie minifiguren. Het cadeau ontvang je bij elke bestelling in de Nederlandse LEGO Shop vanaf €150. Lezers uit België kunnen de set via deze link bekijken.

LEGO 5006293 Strijdwagen

Dit cadeau is alleen beschikbaar wanneer je het LEGO 10276 Colosseum koopt. Het Colosseum wordt op 27 november uitgebracht in de Nederlandse LEGO Shop voor €499,99 en is de set met de meeste steentjes ooit. Lezers uit België kunnen de set via deze link bestellen.

LEGO 5006293 is een kleine Romeinse strijdwagen met een minifiguur erop. Het minifiguur draagt een Romeinse helm dragen en heeft twee touwen als teugels in zijn hand. De koets komt in het rood met gouden versieringen en wordt voortgetrokken door twee witte paarden, die gemaakt zijn van stenen.

Laatste Nieuws

LEGO Black Friday 2020 van start gegaan: de aanbiedingen van het weekend

LEGO Black Friday 2020 is van start met verschillende aanbiedingen in de Belgische en Nederlandse LEGO Shop kunnen verwachten. De deals zijn niet spectaculair te noemen en in enkele gevallen zijn de s...[Lees Verder]

Volg
LEGO Black Friday 2020

Tijd voor cadeautjes. LEGO Black Friday 2020 komt eraan: van vrijdag 27 november tot en met maandag 30 november in de Belgische en Nederlandse LEGO Shop. Alleen op 25 november bij Bol.com.

10
Gemiddelde gebruikersscore
2 stemmen
Beoordeel dit product
Uw beoordeling: 0
Submit
Introductie:
Categorie:

Wachtwoord Vergeten