LEGO Black Friday 2020 van start gegaan: de aanbiedingen van het weekend

LEGO aanbiedingen LEGO Black Friday 2020

LEGO Black Friday 2020 is van start met verschillende aanbiedingen in de Belgische en Nederlandse LEGO Shop kunnen verwachten. De deals zijn niet spectaculair te noemen en in enkele gevallen zijn de sets elders goedkoper te verkrijgen. Om het voor jullie zo overzichtelijk mogelijk te maken hebben we een handig overzicht gemaakt. Daarnaast werd vandaag ook het LEGO 10276 Colosseum gelanceerd.

Lees ook →  Alles wat je moet weten over LEGO Black Friday 2020

LEGO Black Friday 2020

Op 27 november om 00:00 is het Black Friday-weekend in de LEGO Shop begonnen en iedere dag worden er verschillende producten met maximaal 20% korting aangeboden. Het evenement loopt tot en met 30 november (Cyber Monday). Naast de deals zijn er ook twee cadeaus te bemachtigen: LEGO 40410 Charles Dickens Tribute (alle aankopen vanaf €150) en LEGO 5006293 Strijdwagen (exclusief bij aanschaf van het LEGO 10276 Colosseum).

Huidige aanbiedingen (07/02)

De Volkswagen T1 gaat vermoedelijk met pensioen, waardoor het verstandig is om niet te lang te wachten. Helaas is de Tantive IV uit de Star Wars-collectie inmiddels al volledig uitverkocht.

Er zijn ook deals voor VIP-leden, want op alle digitale rewards ontvang je 50% korting. Verder werd kortstondig de goedkoopste VIP-voucher aangeboden voor de helft van het aantal punten. Bij ons zal dat resulteren in een kortingscode van €5 voor €2,50 aan VIP-punten.

 

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten