LEGO 5007427 Pirate Adventure Ride vanaf Black Friday beschikbaar als VIP Reward (verlopen)

LEGO LEGO aanbiedingen LEGO Black Friday 2022

LEGO Black Friday gaat over enkele uren van start en voor het koopjesevenement heeft het bedrijf ook weer een nieuwe VIP Reward geproduceerd: LEGO 5007427 Pirate Adventure Ride. Deze set maakte eerder al onderdeel uit van het Amerikaanse Bricktober, maar ditmaal is het model ook verkrijgbaar in het Nederlandse en Belgische VIP Reward Centre.

Deze promotie is niet langer beschikbaar.

Je kan een code voor de set aanvragen voor 2400 VIP-punten, wat neerkomt op een waarde van €16. Het is mogelijk om de code direct te verzilveren bij je bestelling, maar let op want er kan slechts één fysieke VIP Reward per bestelling worden ingewisseld. VIP-kortingscodes kunnen wel worden gestapeld. De andere Bricktober-set LEGO 6427894 Dragon Adventure Ride is ook nog steeds verkrijgbaar.

LEGO 5007427 Pirate Adventure Ride

LEGO 5007427 Pirate Adventure Ride bevat één minifiguur en drie bedrukte elementen; de piratenvlag met een doodskop, de punthoed en een tegel met daarop het LEGO-logo. Het zeil is gemaakt van LEGO-stenen met de typische rode en witte strepen die gebruikelijk zijn bij de piratenschepen van het Deense bedrijf. Verder worden er enkele Technic-onderdelen gebruikt voor de schommelfunctie van het schip.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten