LEGO Black Friday 2022 gestart: alle aanbiedingen en cadeaus bij aankoop op een rij (verlopen)

LEGO LEGO aanbiedingen LEGO Black Friday LEGO Black Friday 2022

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het LEGO Black Friday 2022-evenement ook niet ver weg meer is. In de maand november zal het nog gaan om twee verschillende acties: het populaire Black Friday en Cyber Monday ter afsluiting. Bovendien kunnen bouwers eind november ook nog eens uitkijken naar de komst van LEGO Icons 10307 Eiffel Tower.

Deze actie is afgelopen. 

LEGO Shop Black Friday 2022

De planning voor het LEGO Shop Black Friday 2022-evenement ziet er momenteel als volgt uit:

Black Friday

In de Nederlandse en Belgische LEGO Shop heeft het Deense bedrijf bekendgemaakt dat het Black Friday-evenement van start gaat op vrijdag 25 november en loopt tot en met maandag 28 november, ook wel beter bekend als Cyber Monday. De kans is groot dat er dagelijks enkele sets worden afgeprijsd met maximaal 30% korting en daarbij zal vermoedelijk ook het cadeau bij aankoop van het VIP-weekend zijn comeback maken.

LEGO Shop Aanbiedingen

LEGO heeft bekendgemaakt welke sets er tijdens Black Friday met korting zullen worden aangeboden. Het zijn flink wat sets die exclusief door LEGO worden verkocht, zoals de Robot Inventor, Mosaic Maker, Everyone Is Awesome, Lunar New Year Traditions en meer. Alle dikgedrukte sets worden exclusief door LEGO verkocht.

LEGO Architecture
LEGO Art
LEGO BrickHeadz & Brick Sketches
LEGO Chinese New Year
LEGO DC
LEGO Disney
LEGO Harry Potter
LEGO Icons
LEGO Ideas
LEGO Marvel
LEGO Mindstorms
LEGO Monkie Kid
LEGO Seasonal/overige
LEGO Star Wars
LEGO Technic

VIP-kortingscodes met 75% korting

LEGO VIP-leden kunnen op tijdens Black Friday 2022 een kortingscode van €5 bemachtigen voor 75% minder VIP-punten. Vouchers voor online winkelen en vouchers die je in de winkel of telefonisch kunt inwisselen, zijn beperkt beschikbaar. We verwachten maximaal 4 codes per account en zolang de voorraad strekt. Vorig jaar was deze actie snel voorbij, dus we raden je aan om middernacht direct de codes te verzilveren.  Wissel je punten in via het Nederlandse VIP Rewards Centre of klik hier voor het Belgische Rewards Centre.

LEGO 5007427 Pirate Adventure Ride

LEGO 5007427 Pirate Adventure Ride verscheen eerder dit jaar al als cadeau bij aankoop tijdens Bricktober 2022 in Toys R Us-winkels, maar nu komt de set ook naar het VIP Reward Centre. De set bestaat uit een kleine ride in een drakenontwerp dat wordt bestuurd of bereden door een kind gewapend met een schild en een zwaar wapen.

In het Nederlandse en Belgische VIP Reward Centre kun je vanaf 19 november een voucher bestellen voor 2400 VIP-punten, wat neerkomt op een bedrag van €16. Deze code kun je direct invoeren bij je bestelling. Let op, want er kan slechts een fysieke VIP Reward per bestelling worden verzilverd. Kortingscodes kunnen wel worden gestapeld.

Cadeaus bij aankoop (GWP)

LEGO 40564 Winter Elves Scene

LEGO 40564 Winter Elves Scene bestaat uit 372 stenen en heeft volgens LEGO een waarde van €19,99. Deze schattige kerstset bevat een werkende ijsbaan, 2 elfen als minifiguren en een eekhoorn. De twee kerstbomen zijn verbonden met een ketting van lichtjes. Een van de elfen verzamelt sneeuwballen op een slee, terwijl de andere elf op een vijver staat en schaatst. LEGO heeft de set voorzien van een mechanisme waarmee je de elf pirouettes kan laten doen.

Om LEGO 40564 Winter Elves Scene te bemachtigen moet je minimaal €170 uitgeven in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop. Er zijn geen beperkingen qua thema. De set zal daarnaast ook tijdens het Black Friday-evenement zijn te verkrijgen (zolang de voorraad strekt).

LEGO 40563 Tribute to LEGO House

Het tweede cadeau bij aankoop is LEGO 40563 Tribute to LEGO House. Deze GWP ontvang je bij besteding van minimaal €250 in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop. Vorig jaar kreeg je voor dat bedrag het LEGO 5007016 1950’s Retro Tin Sign cadeau.

Bouwers kunnen vijf miniversies van exclusive LEGO House-sets nabouwen: LEGO House (21037), LEGO House Tree of Creativity (4000026), LEGO House Dinosaurs (40366), The Wooden Duck (40501) en The Brick Molding Machine (40502). LEGO Dagny Holm – Master Builder (40503) maakt helaas geen onderdeel uit van de set. Voor iedere creatie is er een zwarte basis met een tegel waarop de naam van de set staat afgedrukt. De set bestaat uit 583 stenen.

LEGO Icons 10307 Eiffel Tower

Wat Black Friday dit jaar interessant gaat maken is de lancering van LEGO Icons 10307 Eiffel Tower. Deze imposante set bestaat uit meer dan 10.000 stenen en is maar liefst 149 cm hoog. Ondanks het prijskaartje van €679,99 is de kans groot dat het model snel uitverkocht raakt, zo is de in 2021 uitgebrachte LEGO Icons 10294 Titanic vrijwel het gehele jaar na release uitverkocht geweest.

  • Naam: Eiffel Tower
  • Nederlandse naam: Eiffeltoren
  • Thema: Icons
  • Setnummer: 10307
  • Aantal stenen: 10.001
  • Afmetingen; 1,49 meter hoog en 57 cm breed
  • Prijs: €629,99 in LEGO Shop NL | BE
  • Releasedatum: 25 november 2022
  • Exclusieve GWP: LEGO 40579 Eiffel’s Apartment
  • Leeftijd: 18+
LEGO 40579 Eiffel’s Apartment

Voor LEGO 10307 Eiffel Tower zal er ook een cadeau bij aankoop (GWP) beschikbaar zijn: LEGO 40579 Eiffel’s Apartment. Je kan deze set alleen bemachtigen door LEGO Icons 10307 Eiffel Tower aan te schaffen op Black Friday. De promotie loopt tot en met 28 november, maar op basis van de voorgaande jaren is de kans klein dat de set langer dan 24 uur verkrijgbaar zal zijn.

LEGO 40579 Eiffel’s Apartment bestaat uit 228 stenen en bevat een minifiguur van Gustave Eiffel.  Het appartement in LEGO-vorm heeft een binnen- en buitengedeelte. Het interieur is voorzien van een bureau met stoel en lamp, een kastje met een bloemenvaas en een miniversie van de Eiffeltoren. De muren zijn versierd met enkele stickers. Aan de buitenzijde bevindt zich een hekwerk en twee telescopen.

Cyber Monday

Op maandag 28 november is het Cyber Monday in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop en op deze dag verdwijnt LEGO 40563 Tribute to LEGO House, echter komt er ook een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar. Alleen op deze dag kun je namelijk LEGO 5007488 Drawstring Brick Bag bemachtigen bij alle aankopen vanaf €200.

LEGO 5007488 Drawstring Brick Bag

Vanaf Cyber Monday ontvang je naast LEGO 40564 Winter Elves Scene ook nog de LEGO 5007488 Drawstring Brick Bag cadeau bij je aankopen. Deze trekkoordtas ontvang je bij alle aankopen in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop vanaf €200.

Overige aanbiedingen

In dit segment kijken we naar alle aanbiedingen die momenteel actief zijn. Deze deals worden per dag meerdere keren geüpdatet.

Bol.com

LEGO Ideas 

LEGO Icons 

LEGO Technic

LEGO Star Wars 

LEGO City 

Amazon

LEGO Art

LEGO Avatar 

LEGO Creator 3in1

LEGO Icons

LEGO Ideas

LEGO Harry Potter

LEGO NINJAGO

LEGO Marvel

LEGO Star Wars

LEGO Super Mario

LEGO Technic 

Exclusieve LEGO Shop-sets

De LEGO Shop is doorgaans niet de goedkoopste aanbieder en daardoor is het verstandig om sets aan te schaffen die elders niet worden verkocht. Dit zijn de populairste modellen:

Sets die met pensioen gaan

LEGO neemt binnenkort weer afscheid van verschillende sets. Mocht je op een later moment niet de hoofdprijs willen betalen, dan is het VIP-weekend met alle promoties een mooi moment om te profiteren. De volgende sets gaan binnenkort verdwijnen:

LEGO Art

LEGO Creator 3-in-1

LEGO DC

LEGO Disney

LEGO Harry Potter 

LEGO Icons

LEGO Ideas

LEGO Seasonal

LEGO Star Wars 

LEGO Technic

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten