LEGO Brick Sketches vanaf 15 juli te koop (40391, 40431, 40386, 40428)

LEGO LEGO Brick Sketches

Eind mei verschenen de foto’s van de nieuwe LEGO Brick Sketches, maar nu zijn ook de officiële setafbeeldingen in de LEGO Shop verschenen. De sets zijn vanaf 15 juli exclusief in de LEGO Shop te koop voor €19,99. Lezers uit België kunnen de Brick Sketches hier vinden. Er worden in totaal vier ontwerpen uitgebracht:

LEGO Brick Sketches 40391 First Order Stormtrooper

LEGO Brick Sketches 40431 BB-8

LEGO Brick Sketches 40386 Batman

LEGO Brick Sketches 40428 Joker

Deze tweedimensionale afbeeldingen zijn het werk van Chris McVeigh, die het idee had voordat hij vorig jaar door LEGO werd aangenomen. Je kunt het oorspronkelijk werk van McVeigh bekijken op Flickr. In het voorwoord van de instructies legt Chris uit dat “door een verbazingwekkende reeks gebeurtenissen Brick Sketches nu verkrijgbaar zijn bij de LEGO. Het is een droom die uitkomt.” Mcveigh is tegenwoordig ontwerper bij LEGO en was eerder actief op Flickr en zijn website, waar een groot aantal (gratis) bouwinstructies zijn te vinden.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten