‘Baby Yoda krijgt later dit jaar eigen LEGO BrickHeadz-set’

LEGO BrickHeadz LEGO Star Wars

Baby Yoda is momenteel misschien wel het schattigste personage in het Star Wars-universum en volgens BrickFanatics zal dat later dit jaar ook resulteren in een LEGO-set. Het personage was een absolute hit op sociale media nadat de eerste aflevering van The Mandalorian verscheen op de streamingdienst Disney+. LEGO zou vanwege het succes van plan zijn om er een BrickHeadz-set van te maken. Onduidelijk is nog wanneer de set wordt uitgebracht en wat LEGO Baby Yoda gaat kosten.

De bovenstaande build is een MOC van Wilson Du gemaakt met de stenen van LEGO Star Wars Yoda 75255 en de ogen van Wall-E. Bekijk op zijn Flickr-pagina meer foto’s van het schattige ontwerp.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten