LEGO BrickHeadz 40353 Reindeer, Elf en Elfie verschijnt op 1 oktober

LEGO BrickHeadz

De afbeeldingen van de nieuwe BrickHeadz-set Reindeer, Elf en Elfie zijn beschikbaar gemaakt. De Duitse website PromoBricks publiceerde de officiële beelden van LEGO BrickHeadz 40353 Reindeer, Elf en Elfie, inclusief informatie over de release.

LEGO BrickHeadz 40353 Reindeer, Elf en Elfie

LEGO BrickHeadz 40353 Reindeer, Elf en Elfie bestaat uit 281 stenen en is vanaf 1 oktober te koop in de LEGO Store voor €19,99 (7,1 cent per steen). “Vier Kerstmis met Santa’s rendier en help de elfjes de kerstsfeer te verspreiden met deze schattige personages uit de LEGO BrickHeadz-set ‘Reindeer en Elves’. Een geweldig cadeau voor alle LEGO-fans. Het rendier staat in een noordpoollandschap met brievenbus en een wegwijzers naar LEGOLAND Billund, Denemarken en de Bricks in de Verenigde Staten”, aldus de beschrijving. Het rendier is 12 cm hoog.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten