LEGO BrickHeadz 40353 Reindeer, Elf en Elfie verschijnt op 1 oktober

LEGO BrickHeadz

De afbeeldingen van de nieuwe BrickHeadz-set Reindeer, Elf en Elfie zijn beschikbaar gemaakt. De Duitse website PromoBricks publiceerde de officiële beelden van LEGO BrickHeadz 40353 Reindeer, Elf en Elfie, inclusief informatie over de release.

LEGO BrickHeadz 40353 Reindeer, Elf en Elfie

LEGO BrickHeadz 40353 Reindeer, Elf en Elfie bestaat uit 281 stenen en is vanaf 1 oktober te koop in de LEGO Store voor €19,99 (7,1 cent per steen). “Vier Kerstmis met Santa’s rendier en help de elfjes de kerstsfeer te verspreiden met deze schattige personages uit de LEGO BrickHeadz-set ‘Reindeer en Elves’. Een geweldig cadeau voor alle LEGO-fans. Het rendier staat in een noordpoollandschap met brievenbus en een wegwijzers naar LEGOLAND Billund, Denemarken en de Bricks in de Verenigde Staten”, aldus de beschrijving. Het rendier is 12 cm hoog.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten