LEGO BrickHeadz 75232 Star Wars komt niet met Jabba de Hut

LEGO BrickHeadz LEGO Star Wars

In juli verschenen er geruchten dat er een nieuwe LEGO Star Wars BrickHeadz-set op komst zou zijn met het modelnummer 75232. De set zou bestaan uit twee hoofden en in december moeten verschijnen. Er werd gesuggereerd dat het om Jabba de Hutt zou gaan, omdat LEGO BrickHeadz-ontwerper Marcos Bessa in een interview zei te werken aan een hagediswezen-achtige slechterik.

LEGO BrickHeadz 75232 Star Wars

Voor de fans van Jabba de Hutt hebben we helaas slecht nieuws, want Bessa maakt in een Instagram-verhaal duidelijk dat de geruchten over de BrickHeadz-set onjuist zijn. Op de vraag of BrickHeadz 75232 Jabba de Hutt zal bevatten, zei hij het volgende: “Alleen omdat je eigenwijs en geïrriteerd bent als we niet de geruchten volgen die je zelf hebt gecreëerd, zal ik die ene vraag beantwoorden: nee. Maar vraag niet wat het dan wel is. Ik zal het je niet vertellen.”

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten