LEGO City 30365 Mars Exploration Satellite wordt op 28 mei uitgebracht

LEGO City

Ruimtevaart lijkt in juni een belangrijke rol te gaan spelen in het LEGO-universum met de komst van de LEGO 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander, maar ook lijkt er een nieuwe polybag op komst te zijn. Volgens een Reddit-gebruiker wordt polybag LEGO City Mars Exploration Satellite (30365) binnenkort uitgebracht. In de polybag vinden we een astronaut en een satelliet. LEGO heeft nog niet bekendgemaakt wanneer de introductie zal plaatsvinden, maar in de reacties wordt geclaimd dat 28 mei 2019 de releasedatum is. LEGO City Mars Exploration Satellite zou slechts enkele euro’s kosten.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten