Officiële afbeeldingen LEGO City 60203 Ski Resort gepubliceerd

LEGO City

Het bestaan van LEGO City 60203 Ski Resort is geen verrassing, maar LEGO heeft op vrijdag voor de eerste keer afbeeldingen van de set gepubliceerd. De set verschijnt in augustus en krijgt in Nederland een adviesprijs van €84,99.

LEGO City 60203 Ski Resort

LEGO City 60203 Ski Resort bestaat uit 806 stenen en 11 minifiguren. Bouwers kunnen hiermee een ski-patrouille kantoor, skiwinkel, oefenbaan, sneeuwploeg, drankstand, eerste hulp slee en een helikopter creëren. Volgens Lucky Bricks wordt de set op 23 augustus 2019 uitgebracht. Deze set is overigens niet de nieuwe LEGO Creator Expert Winter Set, die in oktober verschijnt onder nummer 10267.

“Leg je warme kleren bij elkaar en maak de baan onveilig – met het LEGO City Ski Resort. Show je tricks in de halfpipe en rails van het park of doe alsof je ziet hoe andere snowboarders door de helikopter worden gefilmd en op het grote scherm boven de skiwinkel worden getoond. Het reddingsteam gebruikt de sneeuwscooter om een gewonde skiër naar het reddingsstation te brengen. Bouw een sneeuwpop met je vrienden en warm dan op met een warm drankje van de nabijgelegen stad. Mmmm! Deze cupcake ziet er heerlijk uit! Nadat je opgewarmd bent, is er veel plezier te beleven in de sneeuw die op je wacht”, aldus de officiële beschrijving van LEGO City 60203 Ski Resort .

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten