Livestream LEGO CON 2022: Welke LEGO-sets worden er gepresenteerd?

LEGO LEGO CON

De tweede editie van LEGO CON vindt plaats op zaterdag 18 juni 2022 om 18:00 Nederlandse tijd. Tijdens het evenement zijn er tal van dingen om naar uit te kijken, waaronder de onthulling van verschillende nieuwe sets, een exclusieve LEGO Masters-liveshow, een magische tour door Warner Bros. Studio Tour Londen – The Making of Harry Potter, het nieuwste van LEGO Games, exclusieve content van LEGO Friends, interviews met enkele getalenteerde LEGO-ontwerpers, een masterclass vanuit de Pixar Animation Studios en meer. LEGO heeft ook al enkele teasers vrijgegeven, waardoor we een idee hebben welke sets er zullen worden gepresenteerd. Op deze pagina lees je wat je allemaal kan verwachten van LEGO CON 2022.

LEGO CON 2022

Livestream

De livestream van het evenement is te volgen via de website LEGO. Gedurende het evenement zal er Nederlandse ondertiteling beschikbaar zijn.

#01 LEGO Star Wars

De eerste spoiler voor LEGO CON 2022 stond in het teken van Star Wars. In de video schrijft het bedrijf dat er verschillende nieuwe LEGO Star Wars-sets worden gepresenteerd en dat fans een kijkje achter de schermen krijgen. We verwachten dat de volgende sets worden geïntroduceerd:

#02 LEGO Minecraft

Minecraft maakt ook onderdeel uit van LEGO CON en dit is vermoedelijk gerelateerd aan ‘The Wild’-update voor de game. Agnes Larsson zal dit jaar aanwezig zijn om te spreken over Minecraft. De Zweedse ontwikkelaar werkt sinds 2016 aan de game.

#03 LEGO CON-presentatoren

In deze video maakte LEGO bekend dat het evenement zal worden gepresenteerd door Vick Hope, Melin Odoom en Joel McHale. Hope heeft nog niet eerder voor LEGO gewerkt, maar heeft wel een geschiedenis bij de Wizarding World en Disney Channel UK. Melvin Odoom is sinds 2017 de presentator van de Britse LEGO Masters en maakte ook onderdeel uit van de eerste LEGO CON in 2021. De Amerikaanse acteur en komiek Joel McHale heeft ook een LEGO-verleden als een van de niet-speelbare personages in LEGO Dimensions.

#04 LEGO Minecraft

Opnieuw een teaser voor LEGO Minecraft. In dit segment gaan een Minecraft-speler en een LEGO-ontwerper vermoedelijk samen een set bouwen. Qua nieuwe Minecraft-sets verwachten we geen nieuws.

#05 90 Years of Play

LEGO viert in 2022 zijn 90ste verjaardag en daar zal tijdens LEGO Con ook bij worden stilgestaan. De kans is groot dat LEGO 10305 King’s Castle: Lion Knights na maanden van geruchten eindelijk zal worden gepresenteerd. Daarnaast wordt mogelijk ook LEGO 10497 Galaxy Explorer geïntroduceerd.

#06 LEGO Masters

Tijdens LEGO Con zal er ook worden gesproken met enkele LEGO Masters-deelnemers uit de Amerikaanse en Britse serie. Het derde seizoen zal in Nederland in het najaar van 2022 zijn te zien op RTL4.

#07 Avatar

LEGO maakte in de zevende teaser bekend dat het een nieuw thema gaat lanceren, maar we kunnen jullie al verklappen dat het gaat om Avatar. De eerste afbeelding van LEGO Avatar 75574 Toruk Makto & Tree of Souls lekte eerder deze week al uit en daarnaast zullen er nog drie andere sets verschijnen.

#08 Marvel – Sanctum Sanctorum

De teaser voor Marvel-fans verwijst duidelijk naar Doctor Strange. We zijn er dan ook zeker van dat LEGO Marvel 76218 Sanctum Sanctorum tijdens LEGO CON zal worden onthuld.

LEGO 10306 Atari 2600

We weten dat LEGO 10306 Atari 2600 in de tweede helft van 2022 wordt uitgebracht, maar het is nog niet geheel duidelijk of de set ook onderdeel uitmaakt van LEGO CON. Atari viert namelijk dit jaar zijn 50ste verjaardag en liet in een tweet al weten dat er meerdere aankondigingen in aantocht zijn.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten