Bestellen

LEGO Creator Expert 10270 Bookshop

Beschikbaar
LEGO LEGO Creator Expert
10

Gebruikersscore

LEGO Creator Expert 10270 Bookshop is de eerste modulaire gebouwen-set van 2020 en bestaat uit twee gebouwen. Het ontwerp zou niet misstaan in een traditioneel Europees dorp of stadje. De set bestaat uit 2504 stenen waarmee je een boekenwinkel en een herenhuis kan nabouwen. Bovendien is de set eenvoudig te koppelen aan andere gebouwen uit de Creator Expert Modulaire Gebouwen-serie.

De boekenwinkel en het herenhuis van LEGO Creator Expert 10270 Bookshop bevatten beide drie verdiepingen met talloze details, zoals een etalage, boekenkasten, een leeshoek en woonruimtes in het herenhuis. Daarnaast breng je de set eenvoudig tot leven door middel van de 5 meegeleverde minifiguren. Het bouwbare model is 29 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep.

Momenteel is de set exclusief beschikbaar in de LEGO Shop voor €159,99. Lezers uit België kunnen de productpagina van LEGO Creator Expert 10270 Bookshop hier bekijken.

[content-egg-block template=offers_list]
[content-egg-block template=price_alert]
[content-egg-block template=price_history]
[content-egg-block template=price_statistics]

Laatste Nieuws

LEGO Creator Expert 10270 Boekenwinkel nu ook in vrije handel: €149 bij Bol.com

LEGO Creator Expert 10270 Boekenwinkel is vanaf vandaag niet langer exclusief beschikbaar in de LEGO Shop. De set wordt nu ook door Bol.com verkocht met een korting van €10, waarmee het bedrag uitkomt...[Lees Verder]

LEGO Creator Expert 10270 Bookshop kopen? Vanaf 1 januari beschikbaar in LEGO Shop

LEGO heeft op zijn Franse Facebook-pagina vroegtijdig de eerste foto’s gedeeld van de LEGO Creator Expert 10270 Bookshop. De nieuwe Modular-set telt 2504 stenen en bestaat uit twee gebouwen: een boekw...[Lees Verder]

Volg
LEGO Creator Expert 10270 Bookshop

Een geavanceerde LEGO Creator Expert Modulaire Gebouwen-set van een boekenwinkel met aangrenzend herenhuis boordevol verrassende details en bijzondere kenmerken, die tieners en volwassenen met veel plezier zullen bouwen en vol trots ergens neer zullen zetten.

10
Gemiddelde gebruikersscore
1 beoordeling
Beoordeel dit product
Uw beoordeling: 0
Submit
Introductie:
Stenen:
VIP-punten:
Prijs:
Leeftijd:

Afbeeldingen

Wachtwoord Vergeten