Bouwbare LEGO 10282 Adidas Superstar verschijnt in september

LEGO Creator Expert

De lancering van de LEGO x Adidas ZX 8000 sneaker was een groot succes, maar het zal niet alleen bij draagbare producten blijven. In september verschijnt volgens PromoBricks namelijk ook een bouwbare LEGO-schoen, de LEGO 10282 Adidas Superstar. LEGO heeft vermoedelijk ontdekt dat dat de MOC, die bij de start van de verkoop van de Adidas ZX 8000 LEGO sneaker door twee limited edition sneakerwinkels werd verloot, zo goed werd ontvangen dat er in een Billund ook is begonnen met een eigen variant.

Lees ook → LEGO x adidas Ultra Boost DNA (Limited Edition) wordt op 8 april gelanceerd

LEGO 10282 Adidas Superstar

Het formaat van de LEGO 10282 Adidas Superstar is vergelijkbaar met het origineel. De schoen kan natuurlijk niet gedragen worden, maar mocht je dat toch van plan zijn dan raden we vast wat pijnstillers aan. Het model wordt waarschijnlijk voorzien van echte veters.

LEGO 10282 Adidas Superstar bevat ook een kleine zwarte standaard waarop de schoen schuin gepresenteerd kan worden. Daarnaast wordt er een soort UCS-badge bijgeleverd, zoals we die kennen van LEGO Star Wars-serie, waarop de belangrijkste feiten van de Adidas Superstar zijn te zien. De verpakking zal er niet uitzien als een traditionele LEGO-set, maar is gebaseerd op de bekende blauwe schoenendozen van het Duitse merk.

LEGO-fans kunnen weer dubbele VIP-punten in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop (12 april 00:00) scoren. Dit betekent dat je 10% van het aankoopbedrag als korting kan verzilveren op je volgende aankoop in de LEGO Shop. Wees er snel bij, want de populaire sets zullen snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten