Dit eigenaarspakket ontvang je bij aankoop van de LEGO 10295 Porsche 911 Turbo/Targa

LEGO 18+ LEGO Creator Expert

LEGO 10295 Porsche 911 Turbo/Targa werd eind januari aangekondigd en is vanaf 1 maart te koop in de Nederlandse LEGO Shop voor €149,99, echter start de VIP-voorverkoop al op 16 februari. Lezers uit België kunnen de Porsche via deze link bestellen. Een VIP-account is gratis te registreren en direct actief. Als je de nieuwe LEGO Porsche direct aanschaft, ontvang je als cadeau het limited edition eigenaarspakket.

LEGO 10295 Porsche 911 Turbo/Targa

Het pakket bestaat uit een eigendomscertificaat, een officiële LEGO Porsche-kaarthouder en een set van vier unieke kunstafdrukken gebaseerd op hedendaagse Porsche 911-advertenties. Allemaal gepresenteerd in een verzamelmap.

De afbeeldingen van de Art Prints zijn inmiddels gepubliceerd, zodat je een beter idee krijgt wat je kunt verwachten van het pakket. We verwachten dat de set erg populair zal zijn en het is dan ook verstandig om er zo snel mogelijk bij te zijn, aangezien het eigenaarspakket in beperkte oplage is geproduceerd. De vier prints zijn allemaal gebaseerd op officiële Porsche 911-advertenties en perfect om in te lijsten.

Wil je meer over de LEGO 10295 Porsche 911 Turbo/Targa te weten komen? Lees in dit artikel alles over de set.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

2 Reacties

  1. Supergaaf! Op de bestelwebsite staat niks over die limited pack. Moet je nog iets erbij doen of aanklikken, of krijg je het automatisch vandaag?

    Reageer
    • Was vannacht al uitverkocht.

      Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten