Eerste afbeelding LEGO Creator Expert 10269 Harley Davidson gepubliceerd

LEGO Creator Expert

In april verschenen er voor het eerst geruchten dat LEGO werkt aan een nieuwe Creator Expert-set die gebaseerd zal zijn op een Harley Davidson-motor. Het blijft echter niet bij een gerucht, want inmiddels is er de eerste afbeelding van de set, LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy, gepubliceerd. De set zou binnen enkele dagen beschikbaar worden gemaakt voor VIP-leden.

LEGO Creator Expert 10269 Harley Davidson

LEGO Creator Expert 10269 Harley Davidson bestaat uit 1023 onderdelen en heeft een adviesprijs van €99,99 in Europa. VIP-leden kunnen de set vanaf woensdag 17 juli bestellen, terwijl de reguliere verkoop op 1 augustus begint. Tijdens het afrekenen is het mogelijk om een gratis VIP-account te creëren.

→ Lees ook: LEGO heeft de Creator Expert 10269 Harley Davidson-set inmiddels officieel aangekondigd

Het model is gebaseerd op de huidige Fatboy van 2019 in de kleur Wicked Red met een maximale motorinhoud van 114 cubic inches. LEGO Creator Expert 10269 Harley Davidson is voorzien van een werkende kettingaandrijving, die ook de twee zuigers in de motor aandrijft wanneer het achterwiel wordt bewogen. De banden en randen van de set zijn nieuwe LEGO-elementen.

Het is helaas niet goed te zien of onderdelen zijn bedrukt of dat bouwers stickers zullen moeten plakken. Het model ziet er in ieder geval uitermate gedetailleerd uit en lijkt een mooie toevoeging te worden voor de Creator Expert-serie. Volgens de Duitse website StoneWars is de kans groot dat VIP-leden bij aankoop van de LEGO Creator Expert 10269 Harley Davidson een klein cadeautje ontvangen.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten