Eerste afbeeldingen LEGO 10275 Elf Club House: VIP-voorverkoop op 23 september

LEGO LEGO 18+ LEGO Creator Expert

De eerste foto’s van LEGO Star Wars 75290 Mos Eisley Cantina werden eerder vandaag al gelekt, maar nu is er ook een foto van het LEGO 10275 Elf Club House verschenen. LEGO Korea heeft de foto’s vanmorgen (per ongeluk) op Facebook geplaatst. LEGO 10275 Elf Club House krijgt op 23 september een exclusieve VIP-voorverkoop in de LEGO Shop. Lezers uit België kunnen de set op dat moment via deze link bestellen. De set bestaat uit 1197 stenen en valt net als de nieuwe Star Wars-set onder de 18+ lijn. In de Benelux gaat Elf Club House €89,99 of €99,99 kosten.

Tip → De LEGO Creator Expert 10263 Brandweerkazerne in winterdorp gaat dit jaar verdwijnen, maar is momenteel voor de scherpe prijs van €73,10 te verkrijgen bij Amazon Nederland (elders beschikbaar voor €82,94/adviesprijs €99,99). Gratis bezorging in Nederland en België.

LEGO 10275 Elf Club House

Het Elf Club House wordt de twaalfde set in de populaire Winter Village-serie (LEGO Creator Expert). Naast het elvenhuis zijn er vier elffiguren, een rendierslee, een kerstboom en diverse cadeaus zoals een computer, een piano en piratenschip zichtbaar. Het Elf Club House heeft tal van lampjes aan de voorzijde. Wat we wel weten is dat de set wordt verlicht, want de set is gelabeld met ‘batterijen inbegrepen’. De achterkant van het gebouw is vermoedelijk open.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten