Eerste beelden LEGO Creator Expert 10273 Haunted House verschenen

LEGO Creator Expert

De eerste beelden van LEGO Creator Expert 10273 Haunted House zijn gespot op Instagram. De komst van de set komt enigszins onverwacht, maar is een welkome verrassing voor mensen die hun eigen pretpark in LEGO-vorm willen bouwen of uitbreiden. LEGO Creator Expert 10273 Haunted House krijgt in de loop van mei een VIP-voorverkoop in de LEGO Shop en gaat €229,99 kosten. Lezers uit België kunnen deze link gebruiken om de set te bestellen.

Update → LEGO 10273 Haunted House is officieel aangekondigd en vanaf 20 mei beschikbaar voor VIP-leden. 

LEGO Creator Expert 10273 Haunted House

Het spookhuis bestaat uit 3231 stenen (7,1 cent per steen) en staat daarmee in de top 30 van grootste LEGO-sets. Er worden acht minifiguren meegeleverd: een poortwachter voor het huis, een spook, een skelet en vijf bezoekers, waaronder een persoon in een rolstoel. Op de verpakking is te zien dat LEGO 10273 Haunted House behoort tot de Fairground Collection, een subthema in de Creator Expert-serie. De set richt zich op volwassenen met een aanbevolen leeftijd van 18+. Het ontwerp van de doos is dan ook een stuk serieuzer en qua stijl vergelijkbaar met de onlangs uitgebracht A-Wing Starfighter.

View this post on Instagram

Woah…#legoleaks

A post shared by Brick-Boy (@brickboi44) on

Het Haunted House kan aan de achterzijde worden geopend, zodat je van binnen een kijkje kunt nemen. Een mooie oplossing, vooral omdat de set indien nodig volledig kan worden gesloten. In de toren is een freefall-toren verwerkt, die kan worden gemotoriseerd met behulp van Powered Up-onderdelen. Er komt ook een update met geluid voor de bijbehorende app.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

1 Reactie

  1. Als je goed kijkt zie je dat niet de achterkant, maar de voorkant openklapt! Dus opengeklapt zie je nog steed de voorkant van de toren!
    Dit is een stuk makkelijk plaatsen in een stad waar vaal de achterzijde minder berijkbaar is 😀

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten