Komst LEGO Creator 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander bevestigd

LEGO Creator Expert

LEGO is op Facebook begonnen met het teasen van een nieuwe LEGO Creator-set. Gezien de geruchten van deze week is het aannemelijk dat het gaat om de LEGO 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander. Er werd namelijk al een afbeelding van de maandlander en de verpakking van de nieuwe set gepubliceerd. Daarnaast zou er een gratis patch van de Apollo Lunar Lander worden meegeleverd, hoewel dit ook een exclusief extraatje zou kunnen zijn voor LEGO VIP-leden.

→ Lees ook: Bestel hier LEGO Creator 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander

Aan een Duitse fansite zou LEGO hebben bevestigd dat LEGO Creator 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander op 1 juni 2019 wordt uitgebracht voor een adviesprijs van €89,99. De set zou bestaan uit in totaal 1087 stenen en twee minifiguren, die Neil Armstrong en Buzz Eugene Aldrin vertegenwoordigen. Het formaat lijkt vergelijkbaar te zijn met de oude set, maar ditmaal wordt er een plaat meegeleverd met een stuk maanlandschap. Dat is vermoedelijk ook de reden waarom de set uit 2003 (10029) uit slechts 453 stukjes bestaat.

[content-egg-block template=offers_list]

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten