LEGO 10276 Colosseum kopen? Nu beschikbaar met twee cadeaus

LEGO 18+ LEGO Creator Expert

LEGO kondigde op 13 november het LEGO 10276 Colosseum officieel aan. De komst van de set kwam overigens niet bepaald als een verrassing, want in de afgelopen periode hebben we al verschillende foto’s van de verpakking gedeeld. Vanaf vandaag is LEGO 10276 Colosseum exclusief in de Nederlandse LEGO Shop te koop voor €499,99. Lezers uit België kunnen de set via deze link bestellen.

Tip → Vanaf 27 tot en met 30 november (zolang de voorraad strekt) ontvang je een cadeau bij aanschaf van het LEGO 10276 Colosseum. Het is een kleine Romeinse strijdwagen met een minifiguur erop, ook wel bekend als een biga. Het minifiguur draagt een Romeinse helm en heeft twee touwen als teugels in zijn hand. De koets komt in het rood met gouden versieringen en wordt voortgetrokken door twee witte paarden, die gemaakt zijn van stenen. Wees er snel bij, want we verwachten dat de set slechts enkele uren beschikbaar zal zijn vanwege het Black Friday-evenement. Daar blijft het niet bij, want LEGO 40410 Charles Dickens Tribute ontvang je als extra cadeau bij alle bestellingen vanaf €150. Wees er snel bij, want de GWP van de Batmobile was vorig jaar binnen enkele uren uitverkocht.

LEGO 10276 Colosseum

Het Colosseum in LEGO-vorm bestaat uit maar liefst 9036 stenen en daarmee is het qua aantal steentjes de meest uitgebreide set die LEGO ooit heeft uitgebracht. Op het hoogste punt meet het indrukwekkende bouwwerk 27 cm en het Colosseum is 59 cm breed. LEGO hintte eerder al op de komst van het Romeinse Colosseum, want het bekendste bouwwerk van Rome was zichtbaar op het schilderijaccessoire dat wordt meegeleverd bij LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500.

  • Setnummer: 10276
  • Naam: LEGO 10276 Roman Colosseum
  • Aantal stenen: 9036 stenen
  • Aantal minifiguren: geen
  • Schaal: micro
  • Prijs: €499,99
  • Reguliere verkoop: 27 november 2020
  • Waar: LEGO Shop NL | LEGO Shop BE

Dankzij de authentieke details zijn het noordelijke deel van de buitenmuur en de iconische bogen goed zichtbaar. Het model bestaat uit 3 verdiepingen, versierd met Dorische, Ionische en Korinthische zuilen. De bovenverdieping is versierd met Korinthische pilasters.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten