LEGO 10276 Roman Colosseum krijgt bij lancering exclusief cadeau: Romeinse strijdwagen

LEGO 18+ LEGO aanbiedingen LEGO Creator Expert

Op vrijdag 13 november wordt om 15:00 Nederlandse het LEGO 10276 Roman Colosseum officieel aangekondigd. Het wordt de grootste set die LEGO tot op heden heeft uitgebracht en dat gaat gepaard met een prijskaartje van €499,99. Om de pijn enigszins te verzachten komt LEGO naar verluidt met een klein cadeau wanneer je de set aanschaft in de Nederlandse LEGO Online Shop. Lezers uit België kunnen de promotie via deze pagina bekijken.

Update 11-11 (19:47) → Op Instagram zijn er inmiddels foto’s van het cadeau verschenen. Daarnaast heeft StoneWars op basis van de beelden nog enkele renders gemaakt. De set bestaat uit 127 stenen.

Lees ook → LEGO Black Friday 2020 in Nederland en België: alles wat we tot nu toe weten

LEGO 10276 Roman Colosseum

LEGO 10276 Roman Colosseum bestaat uit maar liefst 9036 stenen en dat is bijna 1500 stenen meer dan LEGO Star Wars 75192 Millennium Falcon, de grootste set van dit moment. Op het hoogste punt meet de set 27 cm en het Colosseum is 59 cm breed. Het indrukwekkende bouwwerk zal waarschijnlijk worden geleverd met een nieuw cadeau bij aankoop, wat een goede motivatie zou kunnen zijn om de set direct op de dag van release te kopen.

Lees ook → Dit is het LEGO 10276 Roman Colosseum

Het gratis cadeau is volgens geruchten een kleine Romeinse strijdwagen met een minifiguur erop. De figuur zou een Romeinse helm dragen en heeft twee touwen als teugels in zijn hand. De koets komt in het rood met gouden versieringen en wordt voortgetrokken door twee witte paarden, die gemaakt zijn van stenen.

LEGO 10276 Roman Colosseum wordt vanaf Black Friday, 27 november, exclusief verkocht in de LEGO Shop en de promotie loopt tot en met 30 november of zolang de voorraad strekt. Ons advies is om er snel mogelijk bij te zijn, omdat de Batmobile GWP van vorig jaar tijdens Black Friday binnen enkele uren volledig was uitverkocht.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten