LEGO 10283 NASA Space Shuttle Discovery designer video gepubliceerd

LEGO 10283 NASA Space Shuttle Discovery

🚀 Voor ruimtevaartfans begint de maand direct goed, want op 1 april wordt LEGO 10283 NASA Space Shuttle Discovery exclusief gelanceerd in de LEGO Shop. In deze designervideo komen alle functies en details van de set aan bod. VIP-leden kunnen daarnaast nog de Ulysses-ruimtesonde bemachtigen voor 1800 punten. Daarvoor moet je vermoedelijk wel opblijven, want gezien de populariteit is de kans klein dat de set in de ochtend nog beschikbaar is. Bekijk de set via de onderstaande links 👇https://www.bricktastic.nl/lego-shop-nasa-discovery-nl (NL)https://www.bricktastic.nl/lego-shop-nasa-discovery-be (BE)

Posted by BrickTastic - Voor alle LEGO-fans on Wednesday, March 31, 2021

LEGO 10283 NASA Space Shuttle Discovery wordt op 1 april gelanceerd in de LEGO Shop voor €179,99 en natuurlijk is er ook weer een prachtige designer video van de set beschikbaar. Ontwerper Milan Madge spreekt in de video over de functies, nieuwe stenen, verborgen details en meer.

LEGO 10283 NASA Space Shuttle Discovery

Net als in de andere video’s hebben de LEGO-bouwers enkele van de geheimen in het model onthuld, waaronder een oplossing voor het ontwerpen van de vleugels en het belang van het ontwerp voor de bouw van de Hubble-ruimtetelescoop. Daarnaast vertelt Nico Vás dat er in totaal 108 zilveren elementen worden meegeleverd en het is voor het eerst dat er zoveel stenen van deze variant in een set worden gebruikt. Hij legt ook de reden voor het nieuwe gebogen wandelement uit, terwijl Nick laat zien waar je in het model een hartje kunt vinden.

  • Setnummer: 10283
  • Naam: LEGO 10283 NASA Space Shuttle Discovery
  • Aantal stenen: 2354
  • Prijs: €179,99 in LEGO Shop Nederland | België
  • Afmetingen: 21 cm hoog, 54 cm lang en 34 cm breed
  • Releasedatum: 1 april 2021 (exclusief in LEGO Shop)
  • VIP-punten: 1350
  • Serie: LEGO Creator Expert
  • Aanbevolen leeftijd: 18+
LEGO-fans kunnen weer dubbele VIP-punten in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop (12 april 00:00) scoren. Dit betekent dat je 10% van het aankoopbedrag als korting kan verzilveren op je volgende aankoop in de LEGO Shop. Wees er snel bij, want de populaire sets zullen snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten