LEGO bootst maandlanding na met Creator Expert 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander

LEGO Creator Expert

LEGO heeft op YouTube een korte video geplaatst die de maanlanding nabootst met de LEGO Creator Expert 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander. De set werd ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de eerste maanlanding op de markt gebracht en is voor 99 euro exclusief beschikbaar in de LEGO Shop.

LEGO Creator Expert 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander

Afgelopen zaterdag, 20 juli 1969, was het exact 50 jaar geleden dat Neil Armstrong en Buzz Aldrin voor het eerst voet zetten op de maand. LEGO bracht eerder dit jaar al de LEGO Creator Expert 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander op de markt vanwege deze mijlpaal. In de onderstaande video zien we hoe de minifiguren van Armstrong en Aldrin op de maan landen met de originele audio van de maanlanding in 1969. Beide astronauten verlaten de Lunar Lander en lopen rond op het oppervlak van de maan en planten de Amerikaanse vlag.

Eerder deze maand bouwde LEGO een levensgrote Apollo-astronaut met maar liefst 30.000 stenen. Bezoekers van het Apollo 50-festival hebben het prachtige bouwwerk in de afgelopen dagen aanschouwen. Daarnaast kondigde LEGO een partnerschap aan met Scholastic om volgend jaar 50 kinderen naar NASA Space Camp te sturen.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten