LEGO Creator 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander komt met gratis patch

LEGO Creator Expert

Het is inmiddels duidelijk dat de LEGO Creator 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander zeer spoedig zal verschijnen. Deze week dook er al een afbeelding van de verpakking en de landingscapsule op. Daarnaast lijkt LEGO in samenwerking met NASA een gratis patch mee te leveren voor fans die de set als eerste bestellen.

Op de patch is een kleine versie van de landingscapsule te zien. Deze capsule was inbegrepen in de LEGO Ideas 21309 NASA Apollo Saturn V-set en zal geen onderdeel uitmaken van het nieuwe model. De LEGO Creator 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander met 1087 stenen zal vanaf 1 juni 2019 te koop zijn en krijgt een adviesprijs van €89,99.

→ Lees ook: Bestel hier LEGO Creator 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander

Onduidelijk is nog welke LEGO-fans in aanmerking komen voor de patch, hoewel het voor de hand ligt dat alleen VIP-leden het extraatje zullen ontvangen. Het idee voor een unieke patch sluit goed aan bij het NASA-thema, omdat deze ook op de ruimtepakken van de astronauten zijn te vinden.

[content-egg-block template=offers_list]

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten