Dit is LEGO Creator 31109 Pirate Ship, release in zomer

LEGO Creator Expert

Op de jaarlijkse speelgoedbeurs in Neurenberg werden verschillende nieuwe sets aangekondigd, waaronder drie LEGO Creator 3-in-1-sets die in de zomer 2020 zullen verschijnen. Onder dit drietal bevindt zich ook een piratenschip waarvan wij vermoeden dat die het erg goed zal doen onder zowel jonge als oudere LEGO-fans.

Update 24-04 → Inmiddels zijn er meer afbeeldingen van hogere kwaliteit gepubliceerd. Het ontwerp van het schip komt zoals verwacht overeen met eerdere geruchten.

LEGO Creator 31109 Pirate Ship

Online is er al de nodige informatie verschenen over LEGO Creator 31109 Pirate Ship, echter hebben wij ook een afbeelding van de set ontdekt. De afbeelding is helaas niet van hoge kwaliteit, maar geeft ons wel een goed idee wat we later dit jaar kunnen verwachten. Net als andere sets in de Creator-serie is het piratenschip volledig van stenen gebouwd, inclusief het zeil. LEGO Creator 31109 Pirate Ship komt in de zomer van 2020 op de markt en krijgt in de LEGO Shop een prijskaartje van €99,99.

Lees ook → LEGO Ideas krijgt drie nieuwe sets: The Pirate Bay, 123 Sesame Street en de Playable Piano

Dit zeil van stenen is door StoneWars gemaakt, maar komt sterk overeen met het uiteindelijke ontwerp.

Het schip is voorzien van een kleurrijk boegbeeld in de vorm van een zeemeermin. Verder komt de set met een haai en verschillende klassieke piratenminifiguren. Het b-model is een piratencafé en een pirateneiland. Fans van het LEGO-piratenthema kunnen later dit jaar ook nog uitkijken naar de LEGO Ideas-set The Pirate Bay.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten