LEGO Creator Expert 10261 Rollercoaster in de aanbieding voor 280 euro

LEGO aanbiedingen LEGO Creator Expert

LEGO Creator Expert 10261 Rollercoaster is alleen vandaag in de aanbieding bij het Duitse MyToys.de voor €280,48 inclusief bezorging naar Nederland en België. Het is niet de laagste prijs ooit, echter lijkt de set op korte termijn te gaan verdwijnen waardoor we niet verwachten dat de prijs nog veel verder gaat zakken. In Nederland wordt de achtbaan vanaf €334,99 (adviesprijs €349,99) aangeboden. Afrekenen is mogelijk met PayPal en creditcard. Om aan deze prijs te komen gebruik je de code LEGOBAUGS.

De set LEGO Creator Expert 10261 bestaat uit 4124 stenen en komt met maar liefst 11 minifiguren. Dit volledig functionele model met kettinglift is inclusief 2 treinen en diverse authentieke kenmerken en functies, waaronder een loket voor kaartverkoop, een suikerspinkraam, een kiosk, een lengtemeter en een overdekt instapperron, compleet met hekjes die open kunnen en een bedieningspaneel.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten