LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House kopen? Vanaf 18 september beschikbaar voor VIP-leden

LEGO Creator Expert

De zomer ligt achter ons en LEGO is zich langzaam aan het voorbereiden op het aankomende winterseizoen. LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House is een van de nieuwe sets met een winterthema en vanaf woensdag, 18 september kunnen VIP-leden het model aanschaffen voor €99,99 (6 cent per steen). Op 1 oktober start de reguliere verkoop. Lezers uit België kunnen de productpagina hier vinden.

LEGO 10267 Gingerbread House VIP-voorverkoop

LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House is de 10e set in de line-up van Winter Village. In het verleden verschenen Fire Station (10263), Winter Holiday Train (10254) en tal van andere sets al in de serie. Het is overigens niet het eerste peperkoekhuis van LEGO, want in 2015 bracht het bedrijf LEGO Holiday Set 40139 Gingerbread House uit. Dat was overigens een aanzienlijke kleinere set met slechts 277 stenen, die bovendien gratis werd meegeleverd bij aankopen in de LEGO Store.

Het nieuwe peperkoekhuis bestaat uit 1477 stenen en brengt het bouwwerk van koekjes, snoep en glazuur naar het LEGO-universum. Aan de voorzijde vinden we een gedetailleerde gevel compleet met kleurrijke ramen versierd met zuurstokken. De open achterzijde toont het gedetailleerde interieur met opgehangen kousen, keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer en een werkende open haard, die kan worden opgelicht door de schoorsteenrookknop in te drukken.

 

LEGO levert bij LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House geen traditionele minifiguren mee, maar twee peperkoekfiguren: een peperkoekmannetje en een peperkoekvrouwtje. Op een tegel is daarnaast een peperkoekbaby zichtbaar. Naast deze twee figuren komt de set met allerlei feestelijke creaties en accessoires, zoals een kerstboom, sneeuwblazer, kinderwagen, hobbelpaard en een speelgoedtrein.

Fans van de Winter Village-serie kunnen de set met een gratis VIP-account op 18 september bestellen, terwijl LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House op 1 oktober voor iedereen beschikbaar komt.

[content-egg-block post_id=2024 template=offers_list]

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten