LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House officieel aangekondigd: vanaf 1 oktober te koop

LEGO Creator Expert

Het zat er al even aan te komen, maar zojuist is LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House officieel aangekondigd. De set bestaat uit 1477 stenen en krijgt een adviesprijs van €89,99 (6 cent per steen). In de LEGO Store start de officiële verkoop op 1 oktober 2019, terwijl de VIP-voorverkoop op 18 september begint. Lezers uit België kunnen de productpagina hier vinden.

LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House

Een nieuwe set voor het winterseizoen komt niet bepaald als een verrassing, want sinds 2009 verschijnt er in de LEGO Creator Expert-serie ieder jaar een nieuw gebouw met kerstthema. In de doos vinden we twee minifiguren: een peperkoekman- en -vrouw. Daarnaast is er ook nog een peperkoekbaby zichtbaar op een bedrukte 1 x 2-tegel. Verder zien we een gedetailleerde woning met een volledig interieur en talloze accessoires, zoals een hobbelpaard, trein, sneeuwblazer, kinderwagen en natuurlijk een kerstboom. Het is ook mogelijk om het vuur van de open haard te laten gloeien door op de schoorsteenrookknop te drukken.

LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House officieel is overigens niet het eerste peperkoekhuis van LEGO, want in 2015 bracht het bedrijf LEGO Holiday Set 40139 Gingerbread House uit. Dit was overigens een aanzienlijke kleinere set met slechts 277 stenen, die gratis werd meegeleverd bij aankopen in de LEGO Store.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten