LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy: alles wat je moet weten

LEGO Creator Expert

Eerder maand kon je op BrickTastic al de eerste afbeelding zien van LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy, maar vandaag is de set officieel aangekondigd. De derde Creator Expert-set van 2019 is gebaseerd op de Harley Davidson Fat Boy van 2019 en is voorzien van allerlei authentieke details.

LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy

Voor de nieuwste Creator Expert-set is LEGO een samenwerking aangegaan met Harley-Davidson om de iconische V-twin motor in de vorm van de fameuze stenen uit te brengen. Het is overigens niet de eerste keer dat LEGO in 2019 samenwerkt met een fabrikant, want eerder in het jaar werd de Ford Mustang-set gelanceerd en inmiddels is het duidelijk dat LEGO Technic 42110 Land Rover Defender in de komende maanden verschijnt.

LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy bestaat uit 1023 stenen en is 33 cm lang. Het model is uitgerust met een Milwaukee-Eight-motor met bewegende zuigers, een dubbele uitlaat, een stuur met handvatten, een beweegbaar schakelpedaal en beweegbare remhendels, een standaard en een stevige houder. De Fat Boy is afgewerkt in donkerrood met zwart en op de tank is het logo van Harley-Davidson zichtbaar.

Op 1 augustus wordt LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy in Nederland en België uitgebracht voor €99,99. Mocht je niet kunnen wachten, dan kun je de set op 17 juli aanschaffen met een gratis VIP-account.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten