LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy kopen? Nu beschikbaar voor VIP-leden

LEGO Creator Expert

LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy werd eerder deze maand aangekondigd en is vanaf vandaag beschikbaar voor VIP-abonnees, een lidmaatschap is overigens gratis en tijdens het plaatsen van de bestelling af te sluiten. De set heeft in Nederland een adviesprijs gekregen van €99,99. Vanaf 1 augustus 2019 is de Fat Boy van LEGO ook te bestellen zonder VIP-account.

LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy

In samenwerking met Harley-Davidson heeft LEGO een replica van de Fat Boy (2019) gecreëerd. LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy bestaat uit 1023 stukken en is 33 cm lang. Het model is uitgerust met een Milwaukee-Eight-motor met bewegende zuigers, een dubbele uitlaat, een stuur met handvatten, een beweegbaar schakelpedaal en beweegbare remhendels, een standaard en een stevige houder. De Fat Boy is afgewerkt in donkerrood met zwart en op de tank is het logo van Harley-Davidson zichtbaar.

“Het is ongelofelijk spannend om deze Harley-Davidson-motorfiets tot leven te brengen in LEGO,” aldus Mike Psiaki, Design Master bij de LEGO Group. “Het model vangt het iconische ontwerp, geavanceerde techniek en aandacht voor detail van deze iconische motorfiets vast en biedt een meeslepende bouwervaring en een uniek collectorsitem voor Harley-Davidson-enthousiasten en LEGO-fans van alle leeftijden.”

“Het was uitzonderlijk spannend voor Harley-Davidson om samen te werken met de LEGO Group, een ander merk dat creativiteit en expressie vooropstelt,” zei Heather Malenshek, Chief Marketing Officer bij Harley-Davidson. “We willen niet alleen dat klanten worden geïnspireerd door het eindresultaat, we willen dat ze ook genieten van het bouwproces.”

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten