LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy nu voor iedereen te bestellen

LEGO Creator Expert

LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy is vanaf vandaag voor iedereen beschikbaar in de LEGO Shop. Deze prachtige replica van de Fat Boy is het resultaat van een unieke samenwerking tussen LEGO en Harley Davidson. De set heeft een adviesprijs van €99,99 en is exclusief te koop via de webshop van het bedrijf.

LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy

Het model bestaat uit 1023 stenen en is 33 cm lang en 20 cm hoog. LEGO Creator Expert 10269 Harley-Davidson Fat Boy heeft ook een aantal beweegbare onderdelen, waaronder bewegende zuigers van de Milwaukee-Eight-motor. Deze kunnen worden geactiveerd door het achterwiel te bewegen. De motor is afgewerkt in een authentiek donkerrood en zwart kleurenschema met logo’s aan weerszijden van de tank.

“Het is ongelofelijk spannend om deze Harley-Davidson-motorfiets tot leven te brengen in LEGO,” aldus Mike Psiaki, Design Master bij de LEGO Group. “Het model vangt het iconische ontwerp, geavanceerde techniek en aandacht voor detail van deze iconische motorfiets vast en biedt een meeslepende bouwervaring en een uniek collectorsitem voor Harley-Davidson-enthousiasten en LEGO-fans van alle leeftijden.”

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten