LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500 Designer Video gepubliceerd

In een nieuwe video heeft LEGO de nieuwe LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500 gepresenteerd. LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500 is sinds afgelopen zondag beschikbaar in de LEGO Shop voor €84,99 in Nederland en België. De set blijkt erg populair te zijn, want nieuwe orders worden verzonden na 12 maart.

LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500

“We besloten om de Fiat 500F te doen, de versie uit 1965,” aldus LEGO-ontwerper Pierre Normandin uit. De set is de nieuwste gedetailleerde modelauto in de Creator Expert-serie, met 960 stenen om de iconische Italiaanse auto te recreëren.

“De auto is voorzien van verschillende functies, we hebben een opvouwbaar dak, we hebben een openende kofferbak aan de voorkant om te pronken met het extra wiel en dan hebben we de motorkap aan de achterkant”, legt hij uit. “We hebben functionele deuren, we hebben stoelen die naar achter kunnen klappen en het accessoire dat we ervoor kozen is een schilderij met een kleurenpalet en een kleine koffer, dus stel je voor dat het een kunstenaar is die de Fiat bezit en het Colosseum in Rome ging schilderen. ”

Sinds 1 maart is LEGO Train 40 Years 40370 ook te verkrijgen in de Nederlandse LEGO Shop om de verkoop van de Fiat een boost te geven. De minimale orderwaarde voor de set is €99,99 en de campagne is geldig van 1 maart tot 15 maart 2020 of zolang de voorraad strekt. Lezers uit België kunnen terecht in de Belgische LEGO Shop. Daarnaast krijg je ook nog de DOTS Minilijst cadeau.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten