LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500 vanaf 1 maart te koop in LEGO Shop

LEGO Creator Expert

Begin februari kon je bij ons de eerste beelden al zien van LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500. We schreven destijds dat de set op 1 april zou worden gelanceerd, maar dat blijkt niet helemaal te kloppen. Dat is overigens goed nieuws, want de Fiat 500 in LEGO-vorm verschijnt op 1 maart in de LEGO Shop voor €79,99. Lezers uit België kunnen terecht in de Belgische LEGO Shop. Daarnaast krijg je de LEGO 40370 Iconic Steam Engine vanaf 1 maart cadeau bij een bestelling vanaf €99,99 of meer in de LEGO Shop. Later deze week wordt de set officieel aangekondigd.

→ Update: de set is officieel aangekondigd:

LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500

LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500 is gebaseerd op de Fiat 500 L, die in 1968 op de markt werd gebracht als een update van de Fiat 500 D met extra chromen beugels en sierlijsten. De ‘L’ staat voor luxe, echter zal ook dit ontwerp van LEGO niet beschikken over chromen onderdelen. De klassieker komt in het geel en bestaat uit 960 stenen. Het vouwdak van de LEGO Fiat 500 is gemaakt van zwarte stof en kan worden geopend door het op te rollen. De kentekenplaten aan de voor- en achterzijde van het voertuig zijn voorzien van kentekenplaatstickers (zwart). De auto beschikt over twee functionele deuren. Het interieur bestaat uit lichtkleurige stoelen, een grijs stuur en op het dashboard wordt een sticker geplakt.

De motor bevindt zich achterin de LEGO Creator Expert 10271 Fiat 500. Het motorblok kan worden bekeken door de achterklep te openen. De kofferbak bevindt aan de voorzijde en bevat onder andere een reservewiel. Vanwege de beperkte ruimte in het voertuig hebben de LEGO-ontwerpers hun model een reiskoffer gegeven die ter hoogte van de achterruit is bevestigd. Deze bruine koffer kan worden geopend en is voorzien van enkele stickers (waarschijnlijk van bezochte plaatsen). De LEGO Creator Expert 10271-set komt ook met een schildersezel, een gemengd palet met vier kleuren, een penseel en een geschilderde afbeelding van de Fiat 500 voor het Colosseum in Rome.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

1 Reactie

  1. Top!!!

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten