LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford Manchester United nu te koop met twee gratis sets

LEGO Creator Expert

LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford Manchester United is nu exclusief verkrijgbaar in de Online LEGO Shop voor €269,99. Lezers uit België kunnen de set hier bestellen. LEGO levert bij aankoop van het stadion momenteel twee cadeaus mee: LEGO 40355 Year of the Rat en LEGO 5006171 The United Trinity. Fans die de set willen kopen moeten zich aanmelden als VIP. Een VIP-account is overigens gratis te registreren en direct actief.

LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford Manchester United

De replica van het ‘Theatre of Dreams’ bestaat uit 3989 stenen en bevat verschillende details, waaronder het standaard United Trinity, de herdenkingsklok van München en het standbeeld van Sir Alex Ferguson. Het bouwwerk is 18,5 cm hoog, 47 cm lang en 39 cm breed. Naast de gebruikelijke handleiding bevat het instructieboek informatie over het stadion de ontwerpers achter de build.

Cadeaus bij aankoop

LEGO 5006171 The United Trinity is een cadeau die speciaal voor deze set is ontwikkeld. Deze kleine bonusset wordt in beperkte oplage geproduceerd en is tot en met 31 januari beschikbaar of zolang de voorraad strekt. The United Trinity vertegenwoordigt het standbeeld van de legendarische Manchester United-spelers die te vinden zijn in Old Trafford: George Best, Denis Law en Sir Bobby Charlton. Zonder minifiguren in de hoofdset, is dit de enige manier om officiële Manchester United-minifiguren te bemachtigen.

Om LEGO 40355 Year of the Rat te bemachtigen moet je voor €80,- of meer besteden in de LEGO Shop. Op 13 januari gaat de promotie van start en dat valt samen met de introductie van de twee seizoenssets voor het Chinese Nieuwjaar: LEGO 80104 Lion Dance en LEGO 80105 Chinese New Year Temple Fair.

 

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten