LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford Manchester United kopen? Alles wat je moet weten

LEGO Creator Expert

Vorige week publiceerden we al enkele afbeeldingen van de set, maar vandaag is LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford Manchester United officieel aangekondigd. De thuishaven van Manchester United verschijnt op 1 februari, echter is de set voor VIP-leden al vanaf donderdag 16 januari beschikbaar in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop. Het prachtige bouwwerk heeft een adviesprijs van €269,99 en zal de komende maanden exclusief verkrijgbaar zijn in de LEGO Shop.

Het LEGO 10272 Old Trafford Stadium verschijnt in de LEGO Creator Expert-serie en bestaat uit in totaal 3898 stenen. Dit resulteert in een prijs van 6,9 cent per steen, wat acceptabel is te noemen voor een gelicentieerde set. De schaal van de set komt neer op ongeveer 1: 500. Het echte stadion biedt plaats aan bijna 75.000 toeschouwers. In de doos bevinden zich geen minifiguren. De drie beelden voor Old Trafford, de United Trinity bestaande uit George Best, Denis Law en Sir Bobby Charlton van het team van 1968, maken ook deel uit van de set.

[content-egg-block post_id=4417 template=offers_list]

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

2 Reacties

  1. Beste,als ik het voetbalstadion van Manchester bestel en ik ben vip lid krijg ik dan automatisch de united triniteit er bij of moet ik dat ergens vermelden,grt

    Reageer
    • Helaas niet, die was slechts tijdelijk beschikbaar.

      Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten