‘LEGO Creator Expert 10272 wordt voetbalstadion van Manchester United’

LEGO Creator Expert

LEGO- en voetbal-fans kunnen uitkijken naar een nieuwe Creator Expert-set, die volgens het doorgaans goed geïnformeerde StoneWars binnenkort zal verschijnen. Het gaat naar verluidt om LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford Manchester United. De set verschijnt in februari 2020 en krijgt een prijskaartje €269,99, terwijl de VIP-voorverkoop nog deze maand van start gaat in de LEGO Shop. Een officiële aankondiging wordt later deze week verwacht.

→ Update: De thuishaven van Manchester United verschijnt op 1 februari, echter is de set voor VIP-leden al vanaf donderdag 16 januari beschikbaar in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop.

LEGO Creator Expert 10272

Enkele weken geleden werd bekendgemaakt dat LEGO een licentieovereenkomst is aangegaan met Manchester United. Het ligt daardoor voor de hand dat het ontwerp van de Creator Expert-set is gebaseerd op Old Trafford, het iconische voetbalstadion van de Red Devils. Informatie over het aantal steentjes en minifiguren is momenteel nog niet beschikbaar.

Op de onderstaande afbeeldingen zie je een LEGO Ideas-project van Old Trafford.

Een voetbalstadion is in mijn ogen een prachtige toevoeging voor de Creator Expert-serie. LEGO heeft in het verre verleden al eens een voetbalstadion uitgebracht, echter zal deze duurdere set een stuk gedetailleerder zijn. Bovendien zal de set het automatisch goed doen onder de fans van een van de populairste clubs ter wereld.

€253,87
279,99
Voorradig
28 nieuw vanaf €278,99
1 gebruikt vanaf €253,87
sinds 1 oktober 2022 12:03
Amazon.de
Gratis bezorgd
In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten